DIENSTEN

Met een evenwichtige mix van commerciŽle, creatieve, culturele en taalkundige ingrediŽnten kunnen wij uw bedrijf goed terzijde staan om uw producten en/of diensten optimaal en op meest effectieve wijze internationaal te positioneren op Engelstalige en Francofone markten.


COMMERCIňLE ASSISTENTIE

Dankzij ons uitgebreide netwerk van relevante handelsinstanties, kunnen wij u goed op weg helpen op de betreffende buitenlandse markten.


CREATIEVE ASSISTENTIE

Wij bedenken slagzinnen en schrijven wervende teksten in het Engels, Frans en natuurlijk eventueel ook in het Nederlands, voor uw website, advertenties, brochures, mailings, speeches, persberichten, reclameborden, verpakking, etc. Ook bedenken wij logo’s.


SOCIAAL-CULTURELE ASSISTENTIE

Het bestaande en inhoudelijk goedgekeurde promotiemateriaal van uw bedrijf kunnen we aanpassen aan de mores en wensen van de nieuw te veroveren markten.


TAALKUNDIGE ASSISTENTIE

Reeds succesvol promotiemateriaal zetten wij om in goed, actueel en begrijpelijk Engels of Frans van de markt waarop u zich richt.


TURNKEY AANPAK

Na dit met u uitvoerig te hebben doorgesproken, worden bovenstaande diensten op een uitgebalanceerde wijze bij het project geÔncorporeerd om uw product zo succesvol mogelijk op de betreffende markt aan te laten slaan.  

 

 

Voor al onze diensten gelden de Algemene Voorwaarden voor Dienstverlening, opgesteld door de Kamers van Koophandel.

 

Algemene Voorwaarden | Inschrijving KVK